ISTORIC

1990, anul schimbărilor majore în viața economică și socială a României, anul în care doi tineri cu un dezvoltat simț antreprenorial, pun bazele unei afaceri în domeniul producției și comercializării preparatelor din carne. Peste ani, cu dăruire, cu responsabilitate, cu sacrificii, Alina și George Naghi fac din firma Aldis cel mai mare producător de preparate din carne. Investiții semnificative în tehnologie, personal calificat, respectarea celor mai exigente norme sanitar-veterinare și atingerea standardelor impuse de reglementările europene în domeniu, netezesc drumul produselor Aldis în Europa, odată cu integrarea României.

Aldis este astăzi un veritabil Combinat de carne, care integrează un flux de producție complex, pornind de la abatorizare, parcurgând toate procesele de producție pentru produse proaspete, fierte afumate și crude uscate, continuând cu logistica flotei de distribuție și comercializarea produselor în România și nu numai.

Semnătura antreprenorială este realizată prin cele două branduri – Aldis și Campis – comercializate în toate lanțurile de magazine, fie că sunt IKA sau LKA.

Un portofoliu de mare anvergură, de peste 200 produse care acoperă în întregime cerințele consumatorilor români din toate generațiile.