Istoric

           1990, anul schimbărilor majore în viața economică și socială a Romăniei, anul în care doi tineri cu un dezvoltat simț antreprenorial pun bazele unei afaceri în domeniul producției și comercializării preparatelor din carne . Peste ani , cu dăruire, cu responsabilitate, cu sacrificii , Alina și George Naghi fac din firma Aldis cel mai mare producator de preparate din carne .
           Investiții semnificative în tehnologie , mână de lucru calificată , respectarea celor mai exigente norme sanitar veterinare și atingerea standardelor impuse de reglementările europene în domeniu, netezesc drumul produselor Aldis în Europa odata cu integrarea României.
           Aldis se prezintă astăzi ca un adevarat Combinat de carne , care integrează întregul flux de la abatorizare , trecând prin producție , distribuție , încheind cu comercializarea produselor , are doua branduri Aldis si Campis , un portofoliu de peste 200 produse care acoperă în întregime paleta de preparate din carne de pasare , porc si vita ( parizere și cremvurști , carnați , salmuri , șunci , specialități și produse crud-uscate cu o remarcă pentru salmul de Sibiu - ...)